Het Weerzien

Het is mooi geweest. Klaar! We hebben elkaar nu bijna een jaar moeten missen. 338 dagen om heel precies te zijn. Tijd om elkaar weer te zien. Niet via een videoverbinding of op anderhalve meter, nee echt contact. Tijd om elkaar weer vast te houden en te omhelzen. Tijd om elkaar weer van dicht bij in de ogen te kijken en vriendschap te vieren.

Wat een feest wordt dat weerzien. In de tuin met vrienden en familie, gewoon op straat elkaar op de schouders slaan of in het café juichen bij iedere nieuwe bezoeker die binnenkomt. Dat weerzien wordt zo’n moment waar we het nog lang over gaan hebben en dat je je over 15 jaar nog herinnert. Dat moment moeten we dus op de één of andere manier vastleggen, ijken. En waarmee kunnen we dat beter doen dan met een proost. Een proost op gezondheid, liefde en natuurlijk vriendschap. Een proost op samenzijn en weerzien.

Proosten op zo’n uniek moment doen we niet met frisdrank, een glas wijn of champagne. Proosten doen we met bier. En niet zomaar een bier. We proosten met een bier dat speciaal voor dit moment gebrouwen is. Om ons moment van weerzien te ijken in de geschiedenis en om het te eren. Speciaal daarvoor hebben de brouwers van Hertog Jan een fris en sprankelend speciaalbier gebrouwen dat eruit ziet en smaakt als een nieuwe lente: Hertog Jan Het Weerzien.

client_Hertog Jan___agency_Studio Lauda